2 Şubat 2013 Cumartesi

Amerikan Sapığı - American Psycho

Pskolojik türünde kaliteli çok film izledim bu filmde izlediğim diğer pskolojik yapımların verdiği keyfi vermedi. Bana göre türünün gerisinde kalmış ayrıca sahneler arası geçiş konu bütünlüğü tam sağlanamamış. Filmin havada kalan yerleri de var. Filmi cazip kılan tek şey Chiristian Bale nin performansıdır. 

Filmde C. Bale zengin herşeye sahip bir adamdır. Ama bi o kadar da saplantılı bir manyak. Kendisinden daha iyi olanlara tahammül edemiyor. Bu hayat bile ona sıkıcı geliyor.Hakederek kazandığı hiçbir şey yok. Öldürmekten haz alıyor bu şekilde kendisini tatmin ediyor. Aslında ona hasta bile demek yanlış olur. Çünkü yaptıklarının farkında. Kasten işliyor hatta iz bırakmamaya çalışıyor ama sonrasında artık tüm bu pskopatlıgına karşı koyamıyor ip kopuyor. 

Günümüz dünyasının tüketici toplumuna darbe vursa da film Chiristian Bale nin olagandışı oyunculugunun derinliklerinde kayboluyor bu acemi yönetmenin elinde telef oluyor. Pskolojik türde çok daha katliteli filmler var C. Balenin oyunculugunun hatrına

American Psycho - Amerikan Sapığı Türkçe Dublaj izle

 

,  ,, , , , , ,, , , 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.