18 Kasım 2012 Pazar

Orion Bilişim Web Tasarımı, Grafik Tasarım & İnternet Reklamcılığı Hizmetleri

Orion Bilişim Web Tasarım alanında hizmet veren bir markadır. 2012 yılında kurulan Orion Bilişim kurulduğu andan itibaren bu zamana onlarca firmaya kurumsal internet hizmeti vererek Türkiye'de ki işini düzğün yapan web tasarım firmaları arasında yerini almıştır. Orion Bilişim markası'nın faaliyet konuları Web Sitesi Tasarımı, İnternet Reklamcılığı, Arama Motoru Optimizasyonu, Kurumsal Kimlik Çalışmaları, Grafik Tasarımı ve Reklam Hizmetleri' dir. Orion Bilişim yeni nesil Web Tasarımı ve Grafik çalışmalarının içinde var olup, tasarımlarında en yeni ve en ileri teknolojileri barındırmaktadır.

        Orion Bilişim faaliyet gösterdiği internet ve reklam hizmetleri dalında kurulduğu andan itibaren onlarca proje ile bilişim sektöründe hak ettiği noktada yerini almıştır. Orion Bilişim sağlam bir zemine kurulmuş alt yapısı, işinde uzman profesyonel ekibiyle gelecek yılların en büyük projelerine imza atmayı hedefleyen firması olma özelliğini prensip edinerek, bu prensip doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

        Orion Bilişim Web Tasarım, İnternet ve Reklam Hizmetleri olarak vizyonumuz; Türkiye' de ve dünyada her geçen gün artan internet kullanıcı sayısı itibariyle, her firmanın bir internet sitesi olmasının gerektiğini düşünerek hem sizi Dünya'ya tanıtmak hemde firmanızı hakettiği yere getirmektir.

        Türk ekonomisinin ve kültürünün, dünya düzeyinde haklı olan saygınlığa gelebilmesi için şartlardan biri olan tanıtım, reklam ve pazarlamaları son teknolojileri kullanarak dünyadaki kurum, kuruluşlara en iyi hizmetleri vermek ve Türkiye' yi dünyada hak ettiği yere getirmektir.

        Firmaların internet üzerinden en iyi şekilde tanıtımını ve reklamını yapmak neredeyse ticaretin yarısından fazlası anlamına geldiğini tüm firmalara benimsetmektir.

        Teknolojinin durak tanımadığı günümüzde sürekli gelişen ve değişik boyutlara ulaşan reklam ve tanıtım hizmetlerini, birlikte çalıştığı tüm firmalara aktararak onların teknolojiyle iç içe olmasını sağlamak, Orion Bilişim Web Tasarımı ve Internet Reklamcılığı Hizmetleri' nin prensiplerindendir.

        Orion Bilişim, müşterileri için hazırladığı profesyonel Web Tasarım'ları ile müşterilerinin internet ortamında bilinirliğini arttırmak, profesyonel bir kurumsal kimlik kazandırmak ve internet üzerinden reklamını yaparak yeni müşteriler kazanmasını sağlamak ana hedefimizidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.